Stalo teniso stalas Bilaro Master, mėlynas 19mm MDF vidaus

  • Prekės kodas: BL21100-ZS
  • Gamintojas: B-Sport
  • Sandėlyje
  • 336.99€

Pristatymas kurjeriu

Gauk į namus už 22.99€ (83.00kg). Pristatymo terminas: 1-3 d.d.

Pristatymas į paštomatus negalimas

Šios prekės matmenys arba svoris viršija maksimalius leistinus.


  • Atsiskaitymas kortele arba grynais pristatymo metu

  • Galimybė mokėti 3 dalimis be pabrangimo

  • Pristatymas visoje Europoje

  • Pinigų grąžinimo garantija

  • Saugus pirkimas

Stalo teniso stalas Bilaro Master yra sportinio klubinio tipo klasikinio dizaino teniso stalas. Komplektacijoje yra puikus Bilaro Advanced tinkliukas, patogiai reguliuojamas jo itempimas bei aukštis. Šis modelis yra panašus i B19 teniso stala, taciau yra modernesnes išvaizdos, turi platu skersini tarp stalo koju, stambesne raudonos spalvos jungiamaja detale tarp stalo remo daliu, 10 cm skersmens juodos spalvos ratukus bei ženkliai geresni tinkliuka komplektacijoje: su reguliuojamu aukšciu bei itempimu.


Stalas pirkejui atvyksta supakuotas dežeje ir 95 % surinktas, telieka prisukti dvi kojas, sugaišite iki 10 minuciu, ir jau galima žaisti!


Tai itin tinkantis stalas viešam naudojimui mokyklose, klubuose kur reikalingas padidintas atsparumas. Tai užtikrina stalo konstrukcija iš placiu ir masyviu plieniniu profiliu, sujungtu tarpusavyje aplink visa plokštes perimetra. Toki stala taip pat galetume laikyti nešildomose patalpose, garaže ar rusyje.


Skirtas naudoti vidaus patalpose, bet tinka ir lauke sausu paros metu. Stalo konstrukcija paprasta, tvirta ir patikima, nera nereikalingu dažnai lužtanciu plastikiniu detaliu. Visos metalo detales nudažytos vandens bei aplinkos poveikiui atspariu milteliniu budu.


Žaidimo aikštele pagaminta iš 19 mm storio MDF plokštes, sutvirtintos metaliniu 40 x 20 mm metalo profiliu, apsauganciu nuo plokštes nudaužymu teniso rakete iš apacios ir prailgina jos tarnavimo laika, taip pat papildomai suteikia jai stabilumo ir masyvumo.


Teniso stala galima greitai ir patogiai išskleisti vienam žmogui. Suskleidus viena stalo puse, galima treniruotis vienam. Stalas ypatingas ir tuo, kad atskyrus viena plokšte nuo kitos, vertikalioje padetyje ja galima atitraukti kokiu nori atstumu nuo horizontalios plokštes ir tuo budu treniruotis ivairius smugius. Kompaktinio teniso stalo atveju treniruotis galima tik vienoje plokštes vertikalioje padetyje, nes plokšte pasikelia vertikaliai tik vienoje padetyje.


Kojos pagamintos iš masyviu 40 x 40 mm metalo profiliu. Koju aukšcio reguliavimo pagalba išlyginsite stala jei noresite žaisti kur nelygus paviršius.


8 Ø 100 mm skersmens ratukai, 4 su stabdžiais bei visi manevruojantys – puikus budas “nuvežti” teniso stala i tolimiausia Jusu patalpu kampa.


Kompaktiškas sudejimas itin sumažina stalo gabaritus, padidina mobiluma, jos deka stalui sandeliuoti užtenka labai nedaug vietos. Kiekviena plokšte turi savo pagrinda, 4 ratukus ir juda nepriklausomai viena nuo kitos. Sudedant stala jos priglunda viena prie kitos ir tuo budu stalas užima ypac mažai vietos, mažiausiai iš visu musu siulomu teniso stalu. Plokšciu atskyrimas suteikia ir dar viena privaluma, jei noresite stala pernešti i kita patalpa, tai bus lengviau, nes kiekviena plokšte su jos pagrindu nunešite ar tiesiog nustumsite atskirai.


Bilaro stalo teniso stalams suteikiama 3 metu garantija bet kokiems gamykliniams defektams. Garantija suteikiama visiems komponentams, išskyrus susidevincias dalis (ratukai, tinkliukas ir tinkliuko stovai).


Viskas ko reikia ilgaamžiškam naudojimui!

Parametrai:

Stalo paskirtis vidaus
Komplektacija stalas ir tinkliukas
Stalo dydis (cm) 274 x 152,5 x 76
Aikšteles storis (mm) 19
Aikšteles apvadas yra
Aikšteles apvado plotis (mm) 40 x 20
Koju tipas plienines, dažytos milteliniu budu
Koju diametras (mm) 40 x 40
Koju aukšcio reguliavimas yra
Ratuku tipas viengubi, visi manevruojantys
Ratuku skersmuo (mm) 100
Ratuku stabdžiai yra
Tinklelio tipas nuimamas sudedant stala
Tinklelio reguliavimas itempimas ir aukštis
Kamuoliuku detuve -
Rakeciu detuve -
Stalo užrakto sistema kabliukai
Stalo sudejimas super kompaktiškas
Galimybe treniruotis vienam yra
Kitos savybes -
Sudeto stalo dydis (cm) 157 x 55 x 159
Svoris (kg) 83
Pakuotes dydis (cm) 162 x 12 x 144
Pakuotes svoris (kg) 103
Garantija 3 metai
Gamintojas -


5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Turite ar naudojote šią prekę anksčiau?

Įvertinkite prekės ar paslaugų kokybę!

Atsiliepimų apžvalga Stalo teniso stalas Bilaro Master, mėlynas 19mm MDF vidaus

Vidutinis įvertinimas:

(0)

Viso atsiliepimų (0)

Įvertinimo balas   

TOP VERTINIMAI

Rašyti atsiliepimą

    Blogai           Gerai
Captcha

Peržiūrėtos prekės

MOKĖKITE PREKIŲ ATSIĖMIMO METU

Galimybė atsiskaityti pristatymo arba terminale atsiėmimo metu. Galimas atsiskaitymas ir grynaisiais pinigais kurjeriui pristačius iki namų durų. Avansinis ar išankstinis mokėjimas nereikalingas, sumoms iki 1000 EUR. MOKĖKITE PREKIŲ ATSIĖMIMO METU

TECHNINIS APTARNAVIMAS LIETUVOJE

Visiems treniruokliams bei kitoms elektronikos prekėms suteikiamas nemokamas garantinis aptarnavimas Lietuvoje nuo 2 metų ir daugiau. Garantijai pasibaigus, taip pat teikiamos mokamo techninio aptarnavimo paslaugos. TECHNINIS APTARNAVIMAS LIETUVOJE

PRISTATYMAS PER 1-3 D.D.

Turimas sporto ir laisvalaikio prekes savo arba tiekėjų esančiuose sandėliuose pristatysime per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje. Kai kurių prekių pristatymo terminai gali skirtis. PRISTATYMAS PER 1-3 D.D.