-10%
  • PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY
  • PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY
  • PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY
  • PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY
  • PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY
  • Spauskite ant nuotraukos, kad padidintumėte vaizdą

PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY

  • Prekės kodas: VARF9
  • Gamintojas: Varlion
  • Sandėlyje
  • 199.00€
  • 219.99€

Pristatymas kurjeriu

Gauk į namus už 3.79€ (0.00kg). Pristatymo terminas: 1-3 d.d.

Pristatymas į paštomatus

Gauk į paštomatą nemokamai (1-3 d.d.)


  • Atsiskaitymas kortele arba grynais pristatymo metu

  • Galimybė mokėti 3 dalimis be pabrangimo

  • Pristatymas visoje Europoje

  • Pinigų grąžinimo garantija

  • Saugus pirkimas

Profesionalaus lygio Varlion padelio raketė su apvalia forma, kurioje pirmenybė teikiama kontrolei, o ne galiai.

Ji pagaminta iš dvikrypčio anglies vamzdžio. Jos šerdis pagaminta iš 38 mm vidutinio kietumo “Eva Hypersoft“ gumos, ji laminuota anglies ir stiklo pluošto audinio sluoksniais. Širdies sritis taip pat sutvirtinta anglies pluošto audiniais, impregnuotais išskirtine Varlion VAR-FLEX epoksidine derva, kad būtų išgautas didžiausias elastingumas ir atsparumas, ir padengta titano dioksido sluoksniu.

Tai legendinių “LW Carbon 3“, “LW Carbon 5“ ir “LW Carbon 8 Prisma Pansy“ įpėdinis, tačiau technologiškai patobulintos medžiagos, dizainas ir eksploatacinės savybės. Vienas iš svarbiausių - Prisma rėmo, kuris dėl aerodinaminės konstrukcijos suteikia didesnį pagreitį ir judesių greitį, įtraukimas.

Dėl aerodinaminio gręžimo sumažėja turbulencija, todėl užtikrinamas didesnis atsparumas šerdyje ir didesnis stabilumas smūgiuojant, nes raketės centras mažiau lankstosi. Dėl to padidėja raketės “sweet spot“.

Į standartinę komplektaciją įeina lipnus “Prisma“ buferis, kuris suprojektuotas ir pagamintas naudojant injekcinę formą iš mažo kietumo PTU, kad sugertų smūgius ir įbrėžimus. Šis bamperis klijais pritvirtinamas prie raketės rėmo, o tai taip pat padeda išvengti vibracijų.

Taip pat pritaikėme “Slice“ technologiją (šiurkšti tekstūra) smūgiuojamajam paviršiui, naudodami tiesioginę 3D ekrano spausdinimo sistemą, kad padėtume žaidėjui efektyviau taikyti poveikį kamuoliukui.

Ir galiausiai verta pabrėžti “Handlesafety“ technologiją - naują rankenos apsaugos sistemą. Paprastai visose raketėse virvutė išeina iš centruotos skylės, kuri prie rankenos rėmo tvirtinama smeigtuku, kniedėmis, vinimis ir pan. Tačiau šioje sistemoje virvė eina per dvi rankenos sieneles ir išeina iš abiejų antgalio pusių, taip užtikrinant 100 proc. saugumą ir patogumą laikant rankeną.

Mirtinas ginklas, šešiakampis rėmas ir lipnus buferis yra Ispanijos patentų ir prekių ženklų biure įregistruoti naudingumo ir pramoniniai prekių ženklai ir modeliai, todėl jie yra išimtinė “Varlion“ nuosavybė ir naudojami.

Forma: Apvali
Tipas: Control
Balanasas: Low
Rankena: 12.50 cm


5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Turite ar naudojote šią prekę anksčiau?

Įvertinkite prekės ar paslaugų kokybę!

Atsiliepimų apžvalga PADELIO RAKETĖ VARLION LW CARBON 9 Prisma PANSY

Vidutinis įvertinimas:

(0)

Viso atsiliepimų (0)

Įvertinimo balas   

TOP VERTINIMAI

Rašyti atsiliepimą

    Blogai           Gerai
Captcha

Peržiūrėtos prekės

MOKĖKITE PREKIŲ ATSIĖMIMO METU

Galimybė atsiskaityti pristatymo arba terminale atsiėmimo metu. Galimas atsiskaitymas ir grynaisiais pinigais kurjeriui pristačius iki namų durų. Avansinis ar išankstinis mokėjimas nereikalingas, sumoms iki 1000 EUR. MOKĖKITE PREKIŲ ATSIĖMIMO METU

TECHNINIS APTARNAVIMAS LIETUVOJE

Visiems treniruokliams bei kitoms elektronikos prekėms suteikiamas nemokamas garantinis aptarnavimas Lietuvoje nuo 2 metų ir daugiau. Garantijai pasibaigus, taip pat teikiamos mokamo techninio aptarnavimo paslaugos. TECHNINIS APTARNAVIMAS LIETUVOJE

PRISTATYMAS PER 1-3 D.D.

Turimas sporto ir laisvalaikio prekes savo arba tiekėjų esančiuose sandėliuose pristatysime per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje. Kai kurių prekių pristatymo terminai gali skirtis. PRISTATYMAS PER 1-3 D.D.